L

Lødingen Skyssbåtservice AS

Rinøyvåg

8412 Vestbygd

.......

Telefon
+47941 64089

Epost
booking@lsbs.no

w

Opplevelser i Vesterålen

04.10.201712:09 Admin

I øyriket Vesterålen venter alltid noe nytt rundt neste sving og over neste elegante bruspenn. Hvite strender, skulpturelle fjelltopper og uendelig havblikk får en til å stoppe opp og nyte skjønnheten! Vesterålen er mer enn bare Sortlandssundet og Hurtigrutemuseet. Her finnes bortgjemte skatter og mennesker du ikke trodde eksisterte andre steder enn i bøker. Her er kunst og kultur og lokalmat, uværshuler og marmelkroker og steder vi tror du vil lengte tilbake til i lang tid etter at ferien er over.

Trollfjorden er lett tilgjengelig fra Vesterålssiden, og det er en pågående feid om den verdensberømte fjorden egentlig tilhører Vesterålen eller Lofoten. Ferden over Sortlandssundet og gjennom det trange Raftsundet er spektakulær uansett hvem som gjør krav på fjorden der Trollene bor. Vi har oppsatte turer til Trollfjorden i sommersesongen, med mulighet for påmelding for både individuelle og grupper. Fra sommeren 2019 har vi også turer fra Sortland til Svolvær med stopp innom Trollfjord.

I Vesterålen er det også gode muligheter for å oppleve hval og havørn, og mulighetene for å få storfisk er absolutt til stede. Frister det mer å lære om laks, er et besøk hos Akvakultursenteret i Blokken å anbefale. For de som ikke ønsker å kjøre dit selv er det mulighet for å være med oss over Sortlandssundet for en guidet omvisning hos AIV.

Vi har båter med ulik kapasitet, og kan lage gode opplevelsesturer ut fra deres ønsker. Vi hører gjerne fra deg dersom du har små eller store forespørsler! Kontakt oss på epost: booking@lsbs.no eller ring oss på telefon: +47 941 64 089

Sortland-Trollfjord-Sortland
Sortland-Trollfjord-Svolvær
Vesterålen møter Lofoten