Vesterålen

Visste du at…..
I HVALENS rike Vesterålen er det eneste stedet i Norge hvor du opplever hvalsafari hele året med profesjonelle aktører.

04.10.201712:09 Admin

I øyriket Vesterålen venter alltid noe nytt rundt neste sving og over neste elegante bruspenn. Hvite strender, skulpturelle fjelltopper og uendelig havblikk får en til å stoppe opp og bare nyte de fantastiske omgivelsene.

 Vesterålen er mer enn bare Sortlandssundet og Hurtigrutemuseet. Her finnes det mange bortgjemte skatter. Kunst og kultur, lokalmat, uværshuler, fantastiske turløyper og aktiviteter til sjøs m.m. https://visitvesteralen.com/vesteraalen

Trollfjorden er lett tilgjengelig fra Vesterålssiden, og det er en pågående feid om den verdensberømte fjorden egentlig tilhører Vesterålen eller Lofoten. Ferden over Sortlandssundet og gjennom det trange Raftsundet er spektakulær uansett hvem som gjør krav på fjorden der Trollene bor. Lødingen Skyssbåtservice har oppsatte turer til Trollfjorden i sommersesongen, med mulighet for påmelding for både individuelle og grupper. Du kan også ta sjøveien fra Vesterålen via Trollfjorden og til hjerte av Lofoten-Svolvær.

I Vesterålen er det også gode muligheter for å oppleve hval og havørn, og mulighetene for å få storfisk er absolutt til stede. Frister det mer å lære om laks, er et besøk hos Akvakultursenteret i Blokken å anbefale. For de som ikke ønsker å kjøre dit selv er det mulighet for å være med oss over Sortlandssundet for en guidet omvisning hos AIV.

Vi har båter med ulik kapasitet, og kan lage gode opplevelsesturer ut fra deres ønsker. Vi hører gjerne fra deg dersom du har små eller store forespørsler! Kontakt oss på epost: booking@lsbs.no eller ring oss på telefon: +47 941 64 089