OUT AND ABOUT IN LOFOTEN

Lofoten et kåret til et av verdens mest idylliske reisemål, ikke uten grunn synes vi! Med stupbratte fjell som går rett ned i havet og serverdigheter som perler på en snor er Lofoten absolutt verdt et besøk.

16.11.201713:49 Admin

Lødingen Skyssbåtservice har kontoradresse på øya der det østligste fiskerioppsynet i Lofoten tidligere holdt til. Vi er også stolte eiere av Gamle Lofotferga, en treferge fra 1956 som gikk i sambandet Napp-Lilleeiet mellom Vestvågøy og Flakstad frem til i 1970. Ferga er vernet av Riksantikvaren, og har fått kvalitetsmerket "Olavsrosa" fra Norsk Kulturarv.

Lofotferga ligger til kai i Kabelvåg og er en opplevelse i seg selv. Det er en egen stemning ombord, en man ikke finner i mer moderne skip. Kong Harald og Dronning Sonja feiret sin 60 årsdag ombord i 1997, og båten er veldig godt egnet til feiringer og markeringer.

Båtturer og opplevelser til/fra/i Lofoten kan også organiseres med våre andre båter. Hva med å legge firmaturen til Lofoten og styrke samarbeidet mellom de ansatte på fisketur? Fiskesuppe på dekk under midnattsolen eller en rykende kopp kaffe under en sprakende nordlyshimmel er opplevelser man garantert ikke opplever på kontoret!

For fler turforslag og opplevelser ut fra Lofoten, ta gjerne kontakt med oss på telefon0047 941 64 089, eller send oss en epost:booking@lsbs.no