Sjøeventyr i Nord-Norge

Den beste måten å se Nord-Norge på, er fra sjøsiden.

07.12.201710:57 Admin

 

                                 VELKOMMEN til Nord-Norge

Nord-Norge er eksotisk, variert og spektakulært, med natur badet i vakkert lys hele året. Hav og fjell skaper rammen rundt opplevelsene i vår vakre, uberørte natur.

Hver lille bygd har sine særegenheter og spesialiteter. Folkene bosatt under nordlyset og midnattsola kjennetegnes av ståpåvilje, pågangsmot, og et humør som smitter. I bygda vi hører til og brenner for er ståpåviljen stor og pågangsmotet urokkelig!

Vestbygd er en liten bygd i Lødingen kommune, med rundt 300 innbyggere. Her er skole og barnehage med gymsal og basseng, to nærbutikker, to cafeer/restauranter, vaskeri,bønder, overnattingsbedrifter, fiskere, kunstnere og mye mer. Bygda er et godt sted både å bo og besøke.

Lødingen Skyssbåtservice er et lite, familieeid firma lokalisert i vakre Vestbygd. Vi tilbyr båtopplevelser og transport, og har båter tilgjengelig for små og store oppdrag hele året. Med Evenes flyplass, Skagen flyplass, Svolvær, Harstad og Sortland innenfor en radius på 1,5timers kjøring er Vestbygd et godt utgangspunkt for feriering i Lofoten/Vesterålen. Fra 2019 vil vi ha faste avganger mellom Narvik og Svolvær med besøk innom Trollfjorden underveis. I tillegg er det mulig å dra fra Sortland til Svolvær, også her blir det besøk i Trollfjorden. Vi har totalt seks båter med ulik kapasitet, fra 12 passasjerer til 100, og er gjerne behjelpelig med organisering av for eksempel bursdagsfeiringer/venneturer/jobbturer ombord. Anledningene blir ekstra minneverdige dersom de feires på tredekket ombord i Gamle Lofotferga, eller om man drar stortorsken opp av havet på bursdagen sin. I tillegg til opplevelsene som kan organiseres fra båt, er sjøveien den beste veien å ferdes for å få med seg alle høydepunktene i vår vakre landsdel. Ønskes det et alternativ til bussturen, anbefales det å finne roen på dekk i frisk sjøluft.

Alle våre båter er bemannet med dyktig, sertifisert mannskap. Vi trives på jobb, og er stolte av å vise frem bygda og området vi er så glade i. Forhåpentligvis vil et besøk hos oss også sette spor i ditt hjerte.