L

Lødingen Skyssbåtservice AS

Rinøyvåg

8412 Vestbygd

.......

Telefon
+47941 64089

Epost
booking@lsbs.no

w

SVOLVÆR - NARVIK/NARVIK-SVOLVÆR

Enten du er ute etter Nord-Norges perler eller behøver transport fra Narvik til Lofoten: denne turen gir deg begge deler!

08.11.201812:21 Admin

Opplev det beste av Ofoten&Lofoten på turen som tar deg sjøveien mellom to viktige kystbyer i Nordnorge.
Turen mellom Svolvær og Narvik tar deg gjennom Lofotens vakre skjærgård og gir deg naturopplevelser du garantert går glipp av på landeveien.

Enten du starter turen fra Svolvær eller fra Narvik, får du på båtturen oppleve det beste av det arktiske landskapet i Nord-Norge. Det smale Raftsundet med sitt yrende dyreliv, majestetiske Trollfjorden og øyer, gamle fiskevær og Lofoten fra sjøsiden er bare noe av det denne turen byr på. Vi går gjennom Svellingsflaket, et landsskapsvernområde med like mange øyer som det er dager i året. 

Turen mellom de to kystbyene tar 5 timer inklusive et besøk i spektakulære Trollfjorden. Uten Trollfjorden er transporttiden beregnet til 3,5 timer. I sommersesongen kan midnattsolen oppleves underveis, mens vintersesongen byr på spektakulære farger, nordlys og vintersjarm.

Fra 2020 tilbys denne turen dessverre ikke med faste avganger, men det er mulig å booke for større grupper. For spørsmål, priser og muligheter, ta gjerne kontakt med oss.

Velkommen ombord!

For mer informasjon eller andre forespørsler kontakt oss på telefon: +47 941 64 089 / e-mail:booking@lsbs.no

 VELKOMMEN OM BORD